Gå videre til indhold
Handelsbetingelser

Betaling

Earfab ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, Mobilepay, Viabill, Amex, ShopPay, Maestro, ApplePay, Forbrugsforeningen, og GooglePay. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. Moms, hvis andet ikke er oplyst. Earfab ApS. bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Når 3D scans af ørerne igennem EarfabSCAN app er taget, går der maks 7 hverdage før leveringen finder sted, afhængig af ordrens størrelse. Dette er estimeret på baggrund af tiden det tager fra vi modtager dit 3D scan, til vi afsender dit produkt.

Dette gælder ikke produkter, som er standard.

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 2-5 hverdage efter at ordren er afsendt. Alle varer sendes med GLS, PostNord eller DAO.

Reklamationsret

Til privatkunder gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Earfab ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Standard varer >
Kunden hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, produktet fungerer på.

Hvis varen er afprøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur.

Returret og returnering

Normalt har man ikke returret på personligt tilpassede produkter. Hos earfab kan du tilkøbe en garanti og få 60 dages returret.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Earfab ApS
Adresse: Skovduevej 27 
3120, Dronningmølle, DK

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bedes kunden sende bankoplysninger til info@earbuddy.dk, så Earfab ApS kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på standardvarer købt i Earfab’s Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor ordren modtages. Der er ikke fortrydelses på personligt tilpassede produkter, såsom produkter der indeholder dele fremstillet ud fra afstøbninger og eller 3D scan af kundens øre(r). Er der derimod en defekt i standarddelen af dit produkt, vil vi skifte dette og sende produktet til dig igen.

Du kan tilkøbe en garanti og få 60 dages fuld returret.

Returneringsomkostninger afholder kunden.

Fortrydelse kan ikke ske ved nægtelse af varemodtagelse. Fortrydelse skal anmeldes skriftligt til info@earfab.dk senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal kunden senest 14 dage efter returnere forsendelsen. har man dog tilkøbt earfabs garanti har man 60 dages returret. I meddelelsen skal Earfab gøres tydeligt opmærksom på, at kunden ønsker at udnytte fortrydelsesretten. Hvis kunden har bestilt flere standardprodukter i en ordre, og varerne ikke kan leveres samtidigt, løber fortrydelsesfristen fra kunden får den sidste vare i fysisk besiddelse. Hvis 14-dags/60-dags fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Standardvarens stand, når den sendes retur

Der hæftes kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur kan kunden gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Man kan afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:

En af Earfab’s største visioner er at give god kundeservice og derfor vil det betyde meget for os, at få chancen for at give dig den bedste løsning og have en god dialog. Hvis du ikke føler at dette er tilfældet kan du gøre følgende:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@earfab.dk

Kundetilfredshed

Vi har altid fokus på 100% kundetilfredshed.
Vi er glade, når du er glad.

Returret

Normalt har man ikke returret på personligt tilpassede produkter. Tilkøb en garanti og få 60 dages returret hos os.

Hurtig levering

Vores normale leveringstid er maks 7 hverdage på alle vores personligt tilpassede produkter.